RING OSS -

Fönsterbyte BRF

RING OSS -

Fönsterbyte

Vi utför alla slags fönsterbyten för BRF:er

Vilka slags fönster är det som ni önskar till ert fönsterbyte i er BRF? När det kommer till fönster, går produktutvecklingen mycket snabbt framåt. Fönster gör mycket för intrycket av bostaden i er BRF och för helhetsutseendet av fasaden på fastigheten.

När det kommer till att välja vilka slags fönster som ni önskar till er BRF är det en bra idé att välja fönster som passar in i fastigheten och fasaden. Oftast passar de fönster bäst till fastigheten som är i samma stil som arkitekten tänkte sig när denne ritade huset. Ofta har arktitekten tänkt sig en viss stil som bildar en helhet tillsammans med fasaden.

Fönster att byta till vid fönsterbyte

  • Kipp-Dreh fönster. Ett Kipp-Dreh fönster är av mycket hög kvalitet med "fönster i fönster". Med ett handtryck på handtag kan du öppna fönstret för vädring, och med ett till handtryck öppnar du fönstret helt och hållet.
  • Vridfönster. Ett Vridfönster kan du vrida antingen horisontellt eller vågrätt för vädring. Dessa slags fönster är omöjliga ta sig in eller ut genom och fungerar mot inbrottsförsök.
  • Energifönster. De kallas Energifönster eftersom de är så pass isolerade mot kylan att de kan sänka uppvärmningskostnaden i fastigheten.
  • Ljudfönster mot buller. I likhet med Energifönster är ljudfönster väl isolerade och skyddar inomhusmiljön mot buller utifrån.
  • PVC fönster. Fönster som är tillverkade av PVK kräver ingen regelbunden renovering och har aluminium mot fasad och träkarm i insidan av fönster.

Alla våra fönster är P-märkta. Ett P-märkt fönster innebär att det fönstret har en kvalitetsstämpel. Och det är ofta ett krav för många BRF:er som önskar ett fönsterbyte i sin BRF.

P-märkta fönster vid fönsterbyte för BRF

Att utföra ett fönsterbyte kan betyda mycket för isoleringen av bostaden. Om ni anlitar oss för ett fönsterbyte i er BRF kan vi rekommendera fönster som passar till den specifika fastigheten och som fyller just den funktion som ni önskar för era fönster.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er med fönsterebyte i BRF!